FERRAN ARASA BAILA

Naix a La Sénia l'any 1984. Comença els seus estudis a l'escola de música de l'Agrupació Musical Senienca, amb el professor Javier Homedes. Hi continua estudiant amb els professors Santi Ruiz, Antonio Damián Hernández, Miguel Ángel Berbis, Gerard Costes i Xavi Idiarte.

Ha realitzat cursos i master class amb trombonistes com Armin Rossi, Peter Gallaum, Lito Fontana, Rubén Pascual i Gerard Costes. En altres vessants musicals ha realitzat cursos de direcció de banda amb José Rafael Pascual Vilaplana, Johan de Meij i Alex Schillings.

Des de l'any 1996 és membre de la banda de música de l'Agrupació Musical Senienca, amb la qual es poden destacar els premis a certàmens internacionals i les col·laboracions amb Carles Santos, Comediants i Llorenç Barber. Ha estat membre de la Banda de Música de la FCSM i des del 2002 de l'Orquestra Simfònica de la Universitat Rovira i Virgili. Al 2007 i 2008 ha participat a la Jove Orquestra i a la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona. A finals de 2007 entra a formar part a l'Orquestra Melodia i des de l'abril de 2008 a la Big Band de Music's & Classic's de Tarragona.

Actualment està cursant 6è de Grau Professional al Conservatori de Música de Tarragona amb el professor Jordi Masip.